Hubungi Kami : 07-2550233 / 019-7015190 Email : anariezanacollections@yahoo.com

Tuesday, March 5, 2013

Coretan Terbaru

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah..Segala puji bagi Allah S.W.T Tuhan semesta alam. Selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad S.A.W.

Lama tiada apa-apa entri terkini di blog ini. Bukan tiada design baru, cuma pihak Ana Riezana Collections (ARC) lebih menumpukan perhatian dengan jualan di fanpage FB Ana Riezana Collections daripada blog ini. Walaubagaimanapun,kami mengambil keputusan untuk mengemaskini blog ini dari semasa ke semasa bermula hari ini kerana sedar pengaruh blog masih ada selain FB sebagai alternatif dan juga medium terbaik buat para pelanggan mendapatkan produk kami.

Untuk makluman semua, selepas ini hanya t-shirt muslimah sahaja yg akan dijual di ARC.Produk-produk lain seperti pakaian kanak-kanak, selimut dan lain-lain telah dihentikan jualan ye. Cuma selain t-shirt muslimah,kami juga masih meneruskan jualan baju kurung cuma dibuat di blog Sweet Baju Kurung dan fanpage Sweet Baju Kurung. Jadi untuk melihat koleksi baju kurung terbaru silalah berkunjung ke sana ye!

Mudah-mudahan dengan adanya kedai blog ini, pihak kami akan berusaha untuk memberikan yang TERBAIK buat semua. Insya Allah selepas ini akan ada lebih banyak pilihan t-shirt muslimah dengan design yang lebih cantik dan menarik. Rajin-rajin berkunjung ke sini nanti.

Akhir kata,usah ragu-ragu untuk membeli di ARC. Pastikan anda membaca Terma Dan Syarat sebelum anda membuat tempahan. Terima kasih di atas sokongan yang diberikan dan semoga ARC terus sukses di masa akan datang, insya Allah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...