Hubungi Kami : 07-2550233 / 019-7015190 Email : anariezanacollections@yahoo.com

TERMA & SYARAT


Pelanggan yang dihargai,

Sila baca terma & syarat seperti di bawah terlebih dahulu sebelum anda membuat pesanan. Terima kasih.

TEMPAHAN & HARGA

1. Serious buyers sahaja. Back out buyers tidak dialu-alukan.
2. Pesanan berdasarkan first pay first serve dan akan segera diproses setelah bayaran penuh diterima.
3. Semua item yang dijual adalah baru melainkan jika dinyatakan. Warna sebenar item mungkin sedikit berbeza berbanding di dalam gambar disebabkan oleh faktor pencahayaan dan resolusi warna.
4. Sila nyatakan kod item setiap kali membuat pesanan atau pertanyaan.
5. Pesanan dan pertanyaan boleh dibuat menggunakan mana-mana medium berikut (sms, facebook, email atau borang pesanan)
6. Semua harga item yang dipaparkan adalah tidak termasuk kos penghantaran* melainkan jika dinyatakan sebaliknya.
7. Pembayaran penuh mesti dibuat dalam tempoh 2 hari. Penghantaran akan hanya dilakukan setelah bayaran penuh diterima. Jika tiada bayaran penuh diterima dalam tempoh tersebut, tempahan dikira batal secara automatik dan item tersebut akan dibuka untuk jualan.
8. Untuk pre-order @ sekiranya anda ingin kami menyimpan item yang dikehendaki sehingga satu tempoh tertentu, anda boleh berbuat demikian dengan membayar deposit sebanyak 20% daripada jumlah pembelian. Bayaran deposit tidak akan dikembalikan sekiranya anda membatalkan tempahan.

9. Kami juga turut menawarkan jualan borong kepada sesiapa yang berminat. Sila email ke anariezanacollections@yahoo.com untuk pertanyaan dan maklumat lanjut. Harap maklum, buat masa ini tiada dropship ditawarkan oleh pihak kami.


PEMBAYARAN

1. Pembayaran adalah melalui akaun Maybank, CIMB, Ambank dan Bank Islam sama ada melalui online banking ataupun offline (mesin cash deposit / mesin ATM). Butiran akaun akan diberi kemudian.
2. Setelah pembayaran penuh dibuat, pastikan anda sms / pm di fb / email bukti transaksi dan menyertakan sekali butir-butir berikut (tarikh,masa,bank,jumlah,nama,alamat,no.tel) bagi melancarkan urusan penghantaran.

3. Pastikan anda membuat pembayaran dalam jumlah yang tepat. Sekiranya tidak, sila sertakan maklumat akaun anda untuk tujuan pemulangan baki bayaran. Jika tidak, kami akan memasukkan baki tersebut ke dalam parcel berserta item anda.


PENUKARAN ITEM (RETURN POLICY)

1. Pembelian yang telah dilakukan dianggap muktamad dan tiada sebarang pemulangan / penukaran dapat dibuat melainkan terdapat kesilapan atau kecuaian daripada pihak kami. Sila rujuk SINI untuk maklumat lebih lanjut.PENGHANTARAN


1. Penghantaran hanya menggunakan Poslaju sahaja. Pos ekspres tidak digunakan supaya penghantaran dapat dilakukan dengan lebih cepat dan selamat. Cash On Delivery (COD) juga dibuat tetapi hanya melibatkan kawasan yang berhampiran sahaja. Sila rujuk SINI untuk maklumat lebih lanjut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...